دسته‌بندی نشده

استراتژی فروش قطعات خودرو

«این قطعه دیگه به درد نمی‌خوره و از کار افتاده؛ باید یه جدیدشو بخری.»

مشتری بالقوهٔ شما بعد از شنیدن این جمله از آقای مکانیک، از تعمیرگاه بیرون می‌آید و دنبال یک فروشندهٔ لوازم یدکی باانصاف می‌گردد!

در آن طرف ماجرا، شما به‌عنوان فروشندهٔ لوازم یدکی خودرو دنبال یک فرصت می‌گردید که مشتری جدیدی را تور کنید. حالا، بخت با شما یار بوده و این فرصت پیدا شده است؛ چطور باید با او ارتباط بگیرید و مشتری بالقوه را جذب و به مشتری وفادار تبدیل کنید؟

با بازاریابی! بازاریابی، مشتری را به شما (یا برعکس!) وصل می‌کند. اگر می‌خواهید نحوه بازاریابی قطعات خودرو را یاد بگیرید، این مقاله مخصوص خودتان است. تا انتهای مقاله با ما همراه باشید تا با روش‌ها و تکنیک‌های کاربردی – هم آنلاین و هم آفلاین – آشنا شوید. قبل از اینکه این روش‌ها را بررسی کنیم، بیایید ببینیم بازاریابی در این حوزه چه کمکی به شما می‌کند.

 

چرا باید به فکر بازاریابی لوازم یدکی خودرو باشید؟
بازار قطعات خودرو، بازار بزرگی است که در آن با مشتریان بالقوهٔ گوناگونی، از تولیدکننده‌های خودرو گرفته تا مکانیک‌ها و مردم عادی سروکار دارید. از طرف دیگر، میانگین سنی خودروها هر روز بالاتر می‌رود و نیاز به قطعات جدید برای تعمیر ماشین بیشتر می‌شود. در این شرایط، رقبای شما هم بیکار نمی‌نشینند و تمام تلاش خود را برای جذب مشتری و فروش محصولات‌ به کار می‌بندند. همین افزایش نیاز و تقاضا از سمت مشتری و رقابت شدید در بازار، دلایل کافی برای بازاریابی قطعات خودرو هستند.

بنابراین، فرقی نمی‌کند شما تولیدکنندهٔ قطعات یدکی خودرو هستید یا خرده‌فروش‌، یا نمایندگی‌ فروش لوازم یدکی دارید؛ چون برای اینکه بتوانید بخشی از این بازار را مالِ خودتان کنید به یک استراتژی بازاریابی حساب‌شده نیاز دارید. در غیر این صورت مجبورید زمین بازی را دودستی تقدیم رقبا کنید!

بازاریابی لوازم یدکی خودرو به شما کمک می‌کند:

تصویر و جایگاه بهتری از کسب‌وکارتان در ذهن مشتری بسازید؛
با مشتریان فعلی‌تان ارتباط بلندمدتی ایجاد کنید و او را به خرید مجدد ترغیب کنید؛
با شناخت دقیق مخاطبان، هدفمند تبلیغ کنید و بودجهٔ تبلیغات را هدر ندهید؛
بهترین روش‌های تعامل و کانال‌های ارتباطی با مشتری را بشناسید و توجه مشتریان بیشتری را جلب کنید؛
مشتری راغب را به سمت خرید محصولات سوق دهید.
برای مثال، نشان‌دادن تبلیغ رینگ به جوانان ۲۰ تا ۲۵ ساله احتمالاً نتیجهٔ بهتری از هدف‌گرفتن افراد بالای ۵۰ سال به‌ دنبال خواهد داشت. این همان چیزی است که استراتژی بازاریابی موثر برای شما به ارمغان می‌آورد.

خب، حالا که این مقدمات و بحث‌های تئوری را دانستیم، یک‌راست به سراغ راهکارهای عملی برای درخشیدن شما در بین رقبا می‌رویم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *